Licenties, ICT advies en implementatie

VVEgemak beschikt over speciaal voor VvE's ontwikkelde beheersoftware. De software is in-house ontwikkeld en we stellen een licentie ter beschikking van overheden, die dit via de eigen websites en met het eigen uiterlijk aan de VvE's in het beleidsgebied ter beschikking kunnen stellen. Daarnaast geven we advies over bijvoorbeeld het opzetten van een digitale VvE desk, of de implementatie van ICT systemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Producten Licentie VVE123©

VVE123 licentie voor overheden

VVE123 licentie voor overheden

VVEgemak geeft licenties aan lokale overheden, waarmee de lokale overheden de beheersoftware VVE123 in de eigen huisstijl aan lokale VvE´s ter beschikking kan stellen. Vraag naar de mogelijkheden en referenties.

VVEgemak heeft een administratiesoftwarepakket, met de naam VVE123. Indien gewenst kan dit softwarepakket, in de eigen huisstijl, ter beschikking worden gesteld aan gebruikers in de eigen gemeente of Provincie, om op dit manier de VvE's te faciliteren.

Een goed voorbeeld is de gemeente Den Haag. We hebben VVE123 voor Den Haag in de eigen huisstijl van de VvE-Balie van Den Haag ingericht, en het pakket wordt door de VvE-Balie via de eigen website gratis aangeboden aan VvE's uit Den Haag. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we overleggen graag over de mogelijkheden.

Sluiten

Implementatie en ICT advies voor overheden

We adviseren en ondersteunen overheden op ICT gebied; bijvoorbeeld ten aanzien van ontwikkeling en implementatie van interactieve software. Vraag naar de mogelijkheden en referenties.  

VVEgemak heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling, programmering, implementatie en uitrol van software. Zo is het online administratiepakket VVE123 geheel in eigen huis ontwikkeld en geprogrammeerd. Voor diverse overheden verzorgen wij de online informatievoorziening, inclusief diverse functionaliteiten, voor de VvE's of de ambtenaren. Meer weten over de mogelheden? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Sluiten
VVEgemak wenst alle leden van VvE's veel gebruiksgemak toe!
© Copyright VVEgemak 2012 - Alle rechten voorbehouden Disclaimer - Cookies - Algemene voorwaarden - Privacy