Diensten

Diensten

U kunt bij VVEgemak kiezen uit 2 beheerpakketten; het Basic VvE beheer pakket en het Premium VvE beheer pakket. Wanneer uw VvE’s in beheer zijn bij VVEgemak middels één van deze pakketten, dan kunt u ook gebruik maken van verschillende bouwkundige diensten via VVEgemak Bouwkunde.

Basic Beheer

Premium Beheer

Online administratie
Verwerken boekhouding
Debiteurenbeheer
Eigendomsoverdrachten
Verzekeringenbeheer
Betalingsverkeer (optioneel)
Overstap ABN AMRO (optioneel)
Opstellen MJOP (optioneel)
Organiseren, uitroepen en notuleren algemene Ledenvergadering
Afhandeling dagelijkse klachten
24/7 calamiteitenservice
Begeleiding groot onderhoud
Periodiek contractenonderhoud

Overstappen naar VVEgemak

Na acceptatie van de offerte moet de overstap van de vorige VvE beheerder worden geregeld. VVEgemak biedt een volledige overstapservice aan, waarbij het gehele proces uit handen wordt genomen van de bestuurders, middels de volgende 4 stappen:

Diensten

Overdracht administratie

VVEgemak maakt afspraken met de oud-beheerder en zorgt ervoor dat alle relevante stukken zo snel mogelijk worden overgedragen.

Diensten

KVK

VVEgemak maakt de formulieren voor de benodigde wijzigingen in de Kamer van Koophandel en stuurt deze aan het bestuur ter ondertekening.

Diensten

Bank

VVEgemak maakt de afspraken met de bank om de rekening van de VvE over te zetten zodat er voor de leden niets verandert met betrekking tot betalen.

Diensten

Opstarten 

VVEgemak voert de gegevens van de vereniging van eigenaren en alle stukken in de portal in zodat deze direct beschikbaar zijn voor de leden. De leden worden vervolgens geïnformeerd over de veranderingen middels een welkomstbrief.

VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

112 woningen, 112 bergingen

Per 1 januari 2020 werd VveGemak onze nieuwe beheerder. Wij troffen een gemotiveerd team aan dat ons vanaf dag één enorm heeft geholpen met de overstap, de dagelijkse gang van zaken, en het voorbereiden van een grote renovatie met een lening en energiebesparende maatregelen. Reparatieverzoeken worden snel opgepakt en goed afgehandeld. Je wordt als bestuurder goed ondersteund met degelijke bouwkundige en juridische adviezen. Wij zijn erg tevreden. Als VVE beheer Amsterdam raden wij deze partij zeker aan!

- S. Bolland, Voorzitter VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

VvE Leusdenhof 132-214 te Amsterdam

80 woningen, 80 bergingen

Als bestuurslid van een Vve in Amsterdam kan ik VVEgemak aanbevelen. Zij staan voor hun werk en geven ons goed advies. Helpen ons erg met ons verduurzamingstraject. Bij vragen wordt er adequaat gereageerd.

- L. van Wittmarschen, Bestuurslid VvE Leusdenhof 134-214 te Amsterdam

VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

4 woningen

Als voorzitter van een kleine VVE in Amsterdam kan ik niet meer dan tevreden zijn met de VVEgemak. Een kleine VVE loopt altijd de kans een optelsom te zijn van privé belangen in een VVE vergadering. De rol van VVE gemak was zeer zorgvuldig te luisteren en de neutraliteit zowel in proces als in uitvoering te betrachten. Daarnaast is de bemensing van de club goed. Ze bieden vertrouwen en warmte ook in lastige vergaderingen.

- F. Kaaij, Voorzitter VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

VvE Watertuin te Amsterdam

63 woningen, 60 parkeerplaatsen

We willen jullie nog bedanken voor de geweldige samenwerking over weer een afgesloten boekjaar!
We maken het niet vaak mee dat een partij zo boven op de zaken zit, verstand heeft van de inhoud, super transparant is (duidelijke inzage en overzicht geeft) en tijd neemt om de iets netjes af te handelen. We zijn erg blij met jullie! Dank hiervoor en we gaan graag zo door!

- J. Bach, Bestuurslid VvE Watertuin te Amsterdam