Partners

Partners

VVEgemak heeft een onafhankelijke positie ten opzichte van leveranciers van de VvE, maar sluit uiteraard wel samenwerkingsverbanden met bedrijven om goede service en scherpe prijzen voor de VvE’s te kunnen bedingen. Door structurele samenwerkingsverbanden aan te gaan met leveranciers, beschikt VVEgemak over vaste contactpersonen die snel problemen kunnen oplossen. Ook zijn de leveranciers hierdoor nog meer gemotiveerd om voor de klanten van VVEgemak hun uiterste best te doen.

!WOON

Als softwareleverancier en vraagbaak voor juridische kwesties fungeert VVEgemak al jaren als partner van eerst de verschillende Wijksteunpunten Wonen en vervolgens van !WOON.

BON Advies Groep

VVEgemak is aangesloten bij assurantiekantoor BON Advies Groep, een op VvE’s gespecialiseerde assurantieadviseur.

Multical B.V.

Bouwkundig adviesbureau Multical B.V. stelt meerjarenonderhoudsplannen op en begeleidt groot onderhoud van de VvE’s onder beheer bij VVEgemak. Binnen ESA werken VVEgemak en Multical samen in de verduurzamingstrajecten.

Laan35 B.V.

AWK gecertificeerd bouwkundig adviesbureau Laan35 B.V. stelt al meer dan 5 jaar de meerjarenonderhoudsplannen op voor de VvE’s onder beheer van VVEgemak, waardoor ze voldoen aan de normen van de Productcertificering VvE beheer.

Wilcke Vastgoedmanagement

Bouwkundig bureau Wilcke Vastgoedmanagement is gespecialiseerd op het begeleiden van groot onderhoud aan gevels en werkt reeds jaren samen met VVEgemak.

Liftinstituut

VVEgemak heeft met keurende instantie Liftinstituut een samenwerking die voordelig is voor de VvE’s met een lift die bij VVEgemak in beheer zijn.

SOS Snelservice

Met reeds jarenlang vertrouwde partner loodgietersbedrijf en calamiteitenservice SOS Snelservice heeft VVEgemak een mantelcontract afgesloten met afspraken op het gebied van reactietijden bij storingen en methodes van rapporteren.

Van Wijk Vastgoedonderhoud B.V.

Van Wijk Vastgoedonderhoud B.V. is een multidisciplinaire partner voor VVEgemak die alle onderhoudskwesties kan oppakken, van kleine storingen tot ingewikkelde kwesties waar onderzoek voor nodig is en het groot onderhoud aan de gebouwen.

Stichting Energiesprong Alliantie

VVEgemak is een van de oprichters geweest van de Stichting Energiesprong Amsterdam, inmiddels omgedoopt naar Stichting Energiesprong Alliantie (ESA). In samenwerking met ESA verduurzaamt VVEgemak VvE’s in heel Nederland en voor allerlei opdrachtgevers.

VvE Energie

VvE Energie is een onafhankelijk energiecollectief specifiek voor VvE’s. Voor de VvE’s van VVEgemak realiseert zij doorlopende besparingen ten aanzien van alle kostencomponenten op de energienota.

VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

112 woningen, 112 bergingen

Per 1 januari 2020 werd VveGemak onze nieuwe beheerder. Wij troffen een gemotiveerd team aan dat ons vanaf dag één enorm heeft geholpen met de overstap, de dagelijkse gang van zaken, en het voorbereiden van een grote renovatie met een lening en energiebesparende maatregelen. Reparatieverzoeken worden snel opgepakt en goed afgehandeld. Je wordt als bestuurder goed ondersteund met degelijke bouwkundige en juridische adviezen. Wij zijn erg tevreden. Als VVE beheer Amsterdam raden wij deze partij zeker aan!

- S. Bolland, Voorzitter VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

VvE Leusdenhof 132-214 te Amsterdam

80 woningen, 80 bergingen

Als bestuurslid van een Vve in Amsterdam kan ik VVEgemak aanbevelen. Zij staan voor hun werk en geven ons goed advies. Helpen ons erg met ons verduurzamingstraject. Bij vragen wordt er adequaat gereageerd.

- L. van Wittmarschen, Bestuurslid VvE Leusdenhof 134-214 te Amsterdam

VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

4 woningen

Als voorzitter van een kleine VVE in Amsterdam kan ik niet meer dan tevreden zijn met de VVEgemak. Een kleine VVE loopt altijd de kans een optelsom te zijn van privé belangen in een VVE vergadering. De rol van VVE gemak was zeer zorgvuldig te luisteren en de neutraliteit zowel in proces als in uitvoering te betrachten. Daarnaast is de bemensing van de club goed. Ze bieden vertrouwen en warmte ook in lastige vergaderingen.

- F. Kaaij, Voorzitter VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

VvE Watertuin te Amsterdam

63 woningen, 60 parkeerplaatsen

We willen jullie nog bedanken voor de geweldige samenwerking over weer een afgesloten boekjaar!
We maken het niet vaak mee dat een partij zo boven op de zaken zit, verstand heeft van de inhoud, super transparant is (duidelijke inzage en overzicht geeft) en tijd neemt om de iets netjes af te handelen. We zijn erg blij met jullie! Dank hiervoor en we gaan graag zo door!

- J. Bach, Bestuurslid VvE Watertuin te Amsterdam