Referenties 

Referenties

VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

112 woningen, 112 bergingen

Per 1 januari 2020 werd VveGemak onze nieuwe beheerder. Wij troffen een gemotiveerd team aan dat ons vanaf dag één enorm heeft geholpen met de overstap, de dagelijkse gang van zaken, en het voorbereiden van een grote renovatie met een lening en energiebesparende maatregelen. Reparatieverzoeken worden snel opgepakt en goed afgehandeld. Je wordt als bestuurder goed ondersteund met degelijke bouwkundige en juridische adviezen. Wij zijn erg tevreden.

– S. Bolland, Voorzitter VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

VvE Nassaukade 170

5 woningen

Op grond van een flink aantal jaren ervaring met VVEgemak kan ik me niet meer voorstellen dat een VVE nog zonder externe beheerder kan functioneren.
Van de diensten die VVEgemak ons biedt, springen er twee bovenuit:


1) de kennis van betrouwbare leveranciers voor allerlei in een VVE voorkomende problemen. Erg prettig als je een daklekkage hebt, asbest ontdekt of een videofooninstallatie nodig hebt.


2) de kennis van alle op een VVE van toepassing zijnde ( regelmatig veranderende ) regelgeving. Van het vormen van een onderhoudsreserve tot splitsingsperikelen en erfpachtproblematiek.
Door het gezag dat VVEgemak vanwege haar kennis heeft, vermindert de kans op conflicten binnen de VVE aanzienlijk. Met tegenwoordig steeds meer expats aan boord is dat erg plezierig.


Daarnaast zijn het snelheid van handelen, gedegen financiële administratie en planning, leiding en verslaglegging van een Algemene Leden Vergadering die maken dat VVEgemak bij ons zorgt voor rust, reinheid en regelmaat

– H. Veenhuys, Voorzitter VvE Nassaukade 170 te Amsterdam

VvE Leusdenhof 134-214 te Amsterdam

80 woningen, 80 bergingen

Als bestuurslid van een Vve in Amsterdam kan ik VVEgemak aanbevelen. Zij staan voor hun werk en geven ons goed advies. Helpen ons erg met ons verduurzamingstraject. Bij vragen wordt er adequaat gereageerd.

– L. van Wittmarschen, Bestuurslid VvE Leusdenhof 134-214 te Amsterdam

VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

4 woningen

Als voorzitter van een kleine VVE in Amsterdam kan ik niet meer dan tevreden zijn met de VVEgemak. Een kleine VVE loopt altijd de kans een optelsom te zijn van privé belangen in een VVE vergadering. De rol van VVE gemak was zeer zorgvuldig te luisteren en de neutraliteit zowel in proces als in uitvoering te betrachten. Daarnaast is de bemensing van de club goed. Ze bieden vertrouwen en warmte ook in lastige vergaderingen.

– F. Kaaij, Voorzitter VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

VvE Watertuin te Amsterdam

63 woningen, 60 parkeerplaatsen

We willen jullie nog bedanken voor de geweldige samenwerking over weer een afgesloten boekjaar!
We maken het niet vaak mee dat een partij zo boven op de zaken zit, verstand heeft van de inhoud, super transparant is (duidelijke inzage en overzicht geeft) en tijd neemt om de iets netjes af te handelen. We zijn erg blij met jullie!
Dank hiervoor en we gaan graag zo door!

 

– J. Bach, Bestuurslid VvE Watertuin te Amsterdam