Over ons

Kwaliteitsdoelstellingen VVEgemak 

Over ons
Mission statement

Het in optimale staat houden en waar mogelijk verbeteren van de woonomgeving van de VvE beheer klanten van VVEgemak en de daartoe behorende appartementseigenaren door middel van een professioneel, klantvriendelijk en efficiënt beheer van de verenigingen.

Over ons
Wat onderscheidt VVEgemak?

VVEgemak heeft meerdere certificaten voor VvE beheer behaald. Dit zijn certificaten waarvoor alle processen van het VvE beheer en de bedrijfsvoering als geheel uitgebreid wordt doorgelicht door extern onafhankelijk keuringsinstituuten.

Over ons
Partners

VVEgemak heeft een onafhankelijke positie ten opzichte van leveranciers van de VvE, maar sluit uiteraard wel samenwerkingsverbanden met bedrijven om goede service en scherpe prijzen voor de VvE’s te kunnen bedingen.

Personeel

Over ons
Peter van der Laan

Directeur

Peter is sinds 2010 betrokken bij VVEgemak. Peter is directeur van het bedrijf, hoofd account management, werkt aan de verduurzamingsprojecten en is verantwoordelijk voor de verzekeringszaken.

Over ons
Willem van der Laan

Hoofd financiële administratie

Willem werkt sinds 2013 bij VVEgemak. Willem is het hoofd financiële administratie en heeft een eigen portefeuille VvE’s als account manager.

Over ons
Mariëtte Bartman

Medewerker financiële administratie

Mariëtte is sinds 2018 werkzaam bij VVEgemak en is medewerker financiële administratie en tevens fungeert zij als de helpdesk voor VVE123 Public.

Over ons
Harmen van der Heide

Account manager

Harmen werkt sinds 2021 bij VVEgemak. Harmen is o.a. verantwoordelijk voor het dagelijkse klachtenonderhoud en heeft een eigen portefeuille VvE’s als account manager.
Over ons
Gijs Brenninkmijer

VVEgemak Bouwkundig expert

Gijs is sinds 2020 partner bij VVEgemak Bouwkunde. Gijs adviseert over en begeleidt meerjarig onderhoud en stelt meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) op.
Over ons
Farhaad Madarun

Medewerker financiële administratie

Farhaad Madarun vervult de rol van Account- en Salesmanager Basic Beheer, waarbij hij zich richt op klantrelatiebeheer en het behalen van verkoopdoelen voor het Basic Beheerpakket. Hij coördineert verkoopactiviteiten en streeft naar voortdurende hoge klanttevredenheid.

Over ons
Theo Brinksma

Bestuurslid Stichting Energiesprong Amsterdam

Theo is sinds 2018 bestuurslid bij de Stichting Energiesprong Amsterdam en houdt zich bezig met het verduurzamen van VvE’s.

VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

112 woningen, 112 bergingen

Per 1 januari 2020 werd VveGemak onze nieuwe beheerder. Wij troffen een gemotiveerd team aan dat ons vanaf dag één enorm heeft geholpen met de overstap, de dagelijkse gang van zaken, en het voorbereiden van een grote renovatie met een lening en energiebesparende maatregelen. Reparatieverzoeken worden snel opgepakt en goed afgehandeld. Je wordt als bestuurder goed ondersteund met degelijke bouwkundige en juridische adviezen. Wij zijn erg tevreden. Als VVE beheer Amsterdam raden wij deze partij zeker aan!

- S. Bolland, Voorzitter VvE Liendenhof 2-114 te Amsterdam

VvE Leusdenhof 132-214 te Amsterdam

80 woningen, 80 bergingen

Als bestuurslid van een Vve in Amsterdam kan ik VVEgemak aanbevelen. Zij staan voor hun werk en geven ons goed advies. Helpen ons erg met ons verduurzamingstraject. Bij vragen wordt er adequaat gereageerd.

- L. van Wittmarschen, Bestuurslid VvE Leusdenhof 134-214 te Amsterdam

VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

4 woningen

Als voorzitter van een kleine VVE in Amsterdam kan ik niet meer dan tevreden zijn met de VVEgemak. Een kleine VVE loopt altijd de kans een optelsom te zijn van privé belangen in een VVE vergadering. De rol van VVE gemak was zeer zorgvuldig te luisteren en de neutraliteit zowel in proces als in uitvoering te betrachten. Daarnaast is de bemensing van de club goed. Ze bieden vertrouwen en warmte ook in lastige vergaderingen.

- F. Kaaij, Voorzitter VvE Hortusplantsoen 14 te Amsterdam

VvE Watertuin te Amsterdam

63 woningen, 60 parkeerplaatsen

We willen jullie nog bedanken voor de geweldige samenwerking over weer een afgesloten boekjaar!
We maken het niet vaak mee dat een partij zo boven op de zaken zit, verstand heeft van de inhoud, super transparant is (duidelijke inzage en overzicht geeft) en tijd neemt om de iets netjes af te handelen. We zijn erg blij met jullie! Dank hiervoor en we gaan graag zo door!

- J. Bach, Bestuurslid VvE Watertuin te Amsterdam